espa
Commondo Έπιπλα
Τηλ. Εξυπηρέτηση 2721 069 387

ΜΕΝΟΥ

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση 2721 069 387
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ

My Commodo

Γιατί εμάς - Ολοκληρωμένα Projects

Γιατί εμάς - Ολοκληρωμένα Projects

..

Πάτωμα Laminate

Πάτωμα Laminate

Το πάτωμα laminate αποτελεί μία εξαιρετική λύση για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Πρόκειται για ένα προϊόν δαπέδου που αποτελείται από..

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές κατασκευές, γιατί όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι.. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε για το σπίτι σας, αλλά δεν βρίσκετε αυτό που ..

Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Τα έπιπλα κουζίνας Commodo σχεδιάζονται αποκλειστικά για εσάς. Με βάση το δικό σας χώρο, τις δικές σας ανάγκες και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, σχεδ..

Πόρτα

Πόρτα

Δομικό τμήμα ενός σπιτιού είναι οι πόρτες. Τόσο οι εξωτερικές, οι οποίες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην ασφάλεια, όσο και εσωτερικές που διαχωρίζου..

Ντουλάπα Δωματίου

Ντουλάπα Δωματίου

Ντουλάπα υπνοδωματίου! Μα γιατί ποτέ δε μας φτάνει.. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων και εμείς θα κατασκευάσουμε για σας τη..

Πρόγραμμα Δόσεων - Αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα

Πρόγραμμα Δόσεων - Αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα

Στο Commodo Epiplo δεν θα χρειαστεί να δώσετε ξανά ολόκληρο το ποσό τη στιγμή της αγοράςΕάν έχετε βρει το προϊόν που ψάχνετε και δεν θέλετε να περιμέν..

Ντουλάπες Commodo

Ντουλάπες Commodo

Ντουλάπα υπνοδωματίου! Μα γιατί ποτέ δε μας φτάνει..Επιλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων και εμείς θα κατασκευάσουμε για σας τη ..

Πόρτα  Εσωτερική

Πόρτα Εσωτερική

Οι εσωτερικές πόρτες είναι βασικό τμήμα του σπιτιού, διαχωρίζοντας τα δωμάτια μεταξύ τους. Πέραν όμως από το λειτουργικό τους ρόλο, διαμορφώνουν και τ..

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές

Κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στα μέτρα και στο χώρο σας. Είτε πρόκειται για ένα δύσκολο σημείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είτε..

Μη χάσετε καμία προσφορά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.